Søker de som vil ha det best

09.06.2016

team-icopal-nyhet
Team Icopal har spennende ambisjoner. Entreprenører og byggeiere skal oppleve det unaturlig å velge annet enn kjedens fagfolk for å få det mest robuste taket. Kjedens medlemmer skal vokse på ryktet som de tryggeste og flinkeste til å beskytte den viktigste delen av bygget.
 

Team Icopal er kjent av mange som Nordens mest kompetansetunge leverandør for byggeiere som vil ha de mest robuste takene.
 
- Vi liker å oppfatte oss selv om den tryggeste aktøren for de som ønsker de mest solide takene på sine bygg, sier Rune Børli som leder for Team Icopal. Han fronter en landsdekkende kjede som tekker nærmere 2 millioner kvadratmeter tak per år.
 
Har du lyst å vite mer om kjeden eller har et takbehov? Ta gjerne kontakt med Rune Børli.

team-icopal-rune-borliSkal vinne flere oppdrag for medlemmene
Team Icopal skal rekruttere flere medlemmer og hjelpe disse med å vinne enda flere oppdrag. Sentralt i strategien er å velge fra øverste hylle når man skal ta inn nye medlemsbedrifter.
 
- Vi mener det er riktig og viktig at vi stiller tydelige krav til medlemmer. Vi skal levere de tryggeste og mest robuste takene som tåler et klima som stadig blir barskere. Derfor ønsker vi å ha med flere takentreprenører som har fokus på kvalitet i sitt arbeid, sier han.
 
Team Icopals medlemmer er gjerne de mest kvalitetstunge og høyest sertifiserte i sitt nærmarked.
 
- Vi stiller krav til kompetanse, de riktige holdningene og solid erfaring for å være med i Team Icopal. Den viktigste delen av dette er holdninger. Om medlemmene ønsker kompetanseheving gjør vi alt vi kan for å hjelpe dem med dette, sier Børli.
 
Les mer om Team Icopal her
 
Fordeler for medlemmene
Team Icopals medlemmer fremhever kjedefordeler som:

  • Tilgang til gode innkjøp på kvalitetsprodukter fra både Icopal og andre aktører i bransjen
  • Faglig fellesskap der medlemmene kan diskutere utfordringer og muligheter
  • Kompetanseheving innen tekking, prosjektledelse og varme arbeider
  • Samarbeid over hele landet for å løse større entrepriser og tilby enda mer kostnadseffektive kvalitetsleveranser
 
Team Icopal ønsker også å være bransjens fremste virkemiddel for å styrke taktekkeres rykte som en stolt og samfunnsviktig yrkesgruppe.
 
- Bransjen skriker etter flere talent. Vi skal heve standarden og gjøre det enda smidigere og bedre for kundene. Vi skal være den mest komplette leverandøren til byggeiere og entreprenører. Det er på robusthet og kvalitet i gjennomføringen at vi fremhever oss, sier Børli.
 
team-icopal-taktekkerLykkes sammen
Børli fremhever medlemsbedriften Romerike Tak & Membran.
 
- De har vært med i nesten ti år. De utmerker seg med sin lange erfaring, og flinke fagfolk. De stiller tydelige krav til egne leveranser og kompetansen til sine ansatte, sier Børli.
 
Honnøren mottas ikke overraskende positivt hos medlemsbedriften:

- Det er trygt og godt å være medlem i Team Icopal. De er en veldig flink leverandør som tilbyr de beste produktene. Selv om Icopal ikke alltid er billigst i innkjøp, er kvaliteten av en så høy kvalitet at vi sikres den største lønnsomheten over tid, sier Hans Kleivsletten.
 
- Jeg er særlig fornøyd med kursene og opplæringstiltakene vi nyter godt av. Kjeden setter opp kurs når vi behøver, og er flinke på å utfordre oss på stadig kompetanseheving. Icopal er nære oss, og vi får raskt hjelpen vi behøver.
 
Har du et behov for en flink taktekker på Østlandet?
Send gjerne mail til Hans ved å klikke her
 
Komplett liste over alle våre andre medlemmer er her


teamicopal-background