Ny kjede for taktekkere

10.06.2015


team-icopal-logo
Icopal utvikler dagens TakTeam-kjede og etablerer Team Icopal. Den nye kjeden blir en betydelig markedsaktør med medlemsbedrifter som tekker mer enn 2 millioner kvadratmeter pr år.

Icopal Sverige har i mange år organisert egne tekkebedrifter og eksterne kunder i Team Icopal som kjede med gode resultater for både kunder og byggeiere. Nå etablerer Icopal Norge en tilsvarende frivillig kjede i Norge hvor medlemsbedriftene får tilgang til gode innkjøp på kvalitetsprodukter og viktige områder som faglig fellesskap og kompetanseheving. For å være en autorisert takentreprenør under paraplyen Team Icopal må man opptre seriøst, ha orden i formelle forhold og gjennomføre kompetansebyggende opplæring innen tekking, prosjektledelse og varme arbeider.

I tillegg til flertallet av Icopals eksterne taktekker-medlemmer inngår også Icopals ni egne tekkebedrifter som ledes av direktør Glenn Sørlie i den nye kjeden.

jda- Team Icopal blir en nasjonal aktør som kan møte alle behov på alle slags tak. Bedriftene i Team Icopal kan sammen løse større entrepriser og tilby enda mer kostnadseffektive kvalitetsleveranser, sier avdelingsleder for Icopal Proffsalg i Norge, Jørn Davidsen.
Fokus på kompetansebygging og gjenreising av taktekking som et stolt yrke er en av de viktigste målene. Bransjen skriker etter flere talent og Team Icopal har satt seg som mål å være den mest samfunnsansvarlige aktøren i bransjen.
- Medlemsbedriftene i Team Icopal tekker over to millioner kvadratmeter tak hvert år. Derfor er det viktig at vi er vårt ansvar bevisst og alltid har fokus på at våre takeksperter har den seneste, nyeste og mest oppdaterte kunnskapen. I god Icopal-tradisjon skal vi sikre at bygg og boliger forblir tette og beskyttes på beste måte mot norsk vind og vær, sier Davidsen.
- Medlemmene skal få de samme betingelsene uansett om det er eksterne kunder eller ett av våre datterselskap. Det skal være likt og rettferdig, og målet er å skape den sterkeste kjeden som det blir naturlig for landets taktekkere å være del av, sier han og presiserer at de gjerne vil ha flere medlemsbedrifter i Team Icopal.
- Icopals uttalte mål er å vokse sammen med våre partnere. Derfor er Team Icopal så viktig, sier Davidsen.

TotalTak AS er en av medlemmene i Team Icopal og daglig leder uttrykker stor tilfredshet med nyheten:
- Vi er svært glade for å bli med i Team Icopal. Det er særlig positivt at selskapet gir oss de samme mulighetene og betingelsene som deres egne taktekkere nyter godt av. Det er en styrke og et kvalitetsbevis for TotalTak at vi knyttes tettere til Icopal, sier daglig leder Knut Lindhjem
- Jeg tror Team Icopal vil styrke vår evne til å løse flere og mer avanserte oppdrag, og ikke minst vil det trolig øke både omsetningen gjennom flere oppdrag, og lønnsomheten gjennom tilgang til gunstigere innkjøpspriser. Muligheten til kursing og opplæringstilbud er også noe som er svært viktig for oss, sier han. TotalTak har nær 20 års erfaring og løser oppdrag over hele Østlandsregionen.

Jørn Davidsen, som i dag er ansvarlig for Icopals proffsatsning på produkter vil lede kjeden Team Icopal. Han støttes av et bredt team av spesialister og fageksperter som skal sikre at medlemmene får de beste betingelsene og den tetteste oppfølgingen.

Les mer på www.teamicopal.noOm Icopal

Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som takpanner, takrenner, vindsperrer, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg. Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Icopal er i dag medlem i det internasjonale Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA. Konsernet er Europas største og mest kompetente tilbyder av løsninger for tette tak. Icopal er en «multi-material supplier» og leverer både bitumen og PVC-produkter.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jørn Davidsen, avdelingsleder Icopal
901 77 867
nojda@icopal.com

Andreas Thue, kommunikasjonsrådgiver for Icopal
99 15 33 34
andreas@iteo.no


 


teamicopal-background