Ny administrerende direktør i Icopal

15.12.2014


Håkan-MagnussonHåkan Magnusson (47) er ny administrerende direktør i Icopal Norge. Han er rekruttert internt og var sist konsernansvarlig for produkter og markedsføring.
 

Icopal er ledende på produkter og tjenester til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner over og under bakken.
Fra januar får selskapet ny sjef i det norske markedet. Håkan Magnusson har lang erfaring med salg og markedsføring til både virksomheter og forbrukere innen byggebransjen og industrien. Han har jobbet i Icopal de siste ni årene med flere ansvarsområder innen nasjonal og internasjonal ledelse, salg og markedsføring.

- Jeg er svært tilfreds med at Magnusson overtar som administrerende direktør i Icopal Norge. Han har solid erfaring og de egenskapene som behøves for å lede virksomheten i tiden som kommer. Vi er trygg på at denne nyheten blir godt mottatt, sier Nordensjef Søren Drewsen.

Magnussons viktigste ansvar blir å sikre at virksomheten kontinuerlig bedrer sin operasjonelle og kommersielle gjennomføringskraft og møter fremtidens krav til produkter og tjenester. Dette for å forsterke Icopals posisjon som en av markedets fremste aktører på moderne løsninger som sikrer en enda bedre beskyttelse av den norske bygningsmassen.
 
- Jeg ser frem til å lede den norske delen av Icopal inn i fremtiden. Vi har en organisasjon med høy kompetanse og mye erfaring. Mitt ansvar som leder er å ivareta at vi alltid setter mennesker først og at vi gir hverandre tryggheten, tilliten og verktøyene som skal til for at vi når våre mål. Vi skal møte økt konkurranse med kyndige ansatte som leverer de beste løsningene og den største verdien til sine kunder, sier Magnusson.
 
- Samarbeid med partnere og kunder over hele landet er høyt prioritert. Icopal er en bedrift med lange og stolte tradisjoner for kvalitet og redelighet, og dette skal fortsatt være etterlatt inntrykk blant de som velger oss, sier han.Om Icopal
Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som takpanner, takrenner, vindsperrer, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg. Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Icopal er i dag medlem i det internasjonale Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA. Konsernet er Europas største produsent av asfaltbaserte takbelegg.

Kontaktperson:
Søren Drewsen, Group Managing Director
Telefon: +45 21 61 95 30
dksdr@icopal.com

 

 


teamicopal-background