Teknisk godkjente membraner for vei og anlegg

22.03.2016

 
Icopals membraner for vei og anlegg har nye tekniske godkjenninger fra SINTEF Byggforsk. Dette er viktig nå som selskapet skal vinne større andeler innen leveranse av produkter til anleggsmarkedet. Icopal er en betydelig leverandør til dette markedet i resten av Europa.

Icopal har lenge vært aktive i vei- og anleggsmarkedet med sine spesialmembraner. Disse løsningene er kjent som blant det ypperste innen membrantekking for de som skal bygge veier, broer, tuneller og parkeringsanlegg. Produktene kan også brukes til singelbelastede tak, jorddekkede konstruksjoner, i kulverter og andre undergrunnkonstruksjoner. De tekniske godkjenningene er et viktig kvalitetsstempel når de skal brukes i flere av landets viktigste infrastrukturprosjekter.

- Membraner for krevende norske forhold må ha den ypperste kvaliteten og mest robuste oppbyggingen. De skal tåle høye hastigheter og stor vektbelasting. Siden de brukes mye til noen av de mest kostbare prosjektene i landet, er det viktig at produktene holder tett uansett forhold, sier Jørn Davidsen som leder Icopals satsning mot markedet for vei, infrastruktur og anlegg.

Produktene med oppdatert teknisk godkjenning er:
- Icopal Membran 4mm brukes som øverste lag i 2-lags tekking på parkeringsdekker, terrasser og jorddekkede konstruksjoner
- Icopal Membran 5mm benyttes som en ett-lags membrantekking på parkeringsdekker, terrasser og jorddekkede konstruksjoner
- Icopal Membran 5Bro benyttes som en ett-lags membrantekking på parkeringsdekker, terrasser og broer

- Vi mener at vi har markedets mest solide løsninger. Derfor kjører vi i gang en større satsning for å vinne enda større markedsandeler innen markedet for vei, anlegg, parkeringshus og lignende. Våre produkter gir tryggere løsninger og det mest varige og robuste resultatet, sier Davidsen.
Icopals produkter inneholder ikke miljøgifter i en mengde som vurderes som helse- eller miljøfarlig. Utlekking fra produktene påvirker heller ikke jord eller grunnvann negativt.

icopal-bromembran-1
 
icopal-bromembran-2
 
icopal-bromembran-3


teamicopal-background